Omitir vínculos de navegaciónInicio > Novedades
Suscribirse a
Down Menorca

Danos tu e-mail y te mantendremos informad@

Al enviar aceptas nuestros avisos legales

Novedades

Curset pràctic d'educació vial

Bon dia,

Dijous passat, la nostra entitat va organitzar un curset pràctic d'educació vial.
Dos agents de la Policia Local de Maó ens van mostrar la manera correcta d'accedir a un autobús: sempre des de la vorera, evitant passar per darrere dels motors. També ens van explicar l'ús dels carrils bici, que estan compartits amb les voreres. Ens van recordar que tant vianants com ciclistes ens hem de respectar i anar amb molta cura.
Vam aprendre el significat d'alguns senyals de trànsit i vam veure la importància de prestar atenció a les sortides de garatge dels edificis. El curset va ser molt interessant!
Volem donar les gràcies als agents de la Policia Local de Maó per la seva col·laboració.
Us deixem amb algunes imatges!

Leer más

Jornada sobre envelliment i Alzheimer a les persones amb Síndrome de Down

La nostra associació va organitzar una jornada sobre envelliment i Alzheimer en persones amb Síndrome de Down, amb la participació de la Dra. Susana Fernández i la neuropsicòloga Bessy Benejam, professionals de la unitat d'Alzheimer de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

 

L'esdeveniment es va celebrar el 7 de juny i es va dividir en dues parts. Al matí, es va dur a terme una conferència adreçada als professionals a l'Hospital Mateu Orfila. A la tarda, es va oferir una sessió dirigida a les famílies i al públic en general a la sala d'actes del Museu de Menorca.

Va ser tot un èxit! Volem agrair a totes les persones que van assistir.

Leer más

XXIII Trobada de Famílies Down España

Una família que pertany a la nostra associació, ha participat en el XXIII Trobada de Famílies de Persones amb Síndrome de Down de DOWN ESPAÑA i DOWN CORUÑA, en representació de la nostra entitat, on els assistents han pogut gaudir de diferents conferències, debats i activitats culturals a la ciutat de la Corunya des del dia 12 al 15 d'octubre.
 
Us deixem amb algunes imatges que ens han fet arribar!! 

Leer más

Más Noticias    Página 1 de 9